Barokensemble zeveN-Draads, “Slappe Thee”

Vrijdag 25 mei

Aanvang: 20.00 uur

Barokensemble zeveN-Draads met het programma ‘Slappe Thee”

Het barokensemble zeveN-Draads bestaat uit zeven musici op snaarinstrumenten en speelt muziek uit de periode 1550-1750. In die tijd kende de muziekwereld een grote vernieuwingsdrift. De muziek kenmerkt zich door grote afwisseling in sfeer, soms is het erg lyrisch, dan weer agressief en even later weer lieflijk. Dit gaat altijd gecombineerd met grote tempowisselingen.

Het ensemble speelt deze avond een Engels programma. Met een knipoog naar de ophanden zijn Exit van de Britten, pakken ze naar eigen zeggen, nog één keer uit met Engelse muziek. Nu het nog kan…. Het programma “Slappe Thee”, is opgebouwd rond tragische thema’s als Treurnis, Krokodillentranen, Angstschreeuw, de Breuk, Het is Vijf voor Twaalf en Vaarwel. En toch belooft het een vrolijke avond te worden.

zeveN-Draads bestaat uit zeven musici op snaarinstrumenten: vijf strijkers, een luit -en gitaarspeler en een klavecinist. zeveN-Draads staat onder leiding van barokvioliste Arwen Bouw.

De Zeven Draden spelen vóór hun plezier op authentieke instrumenten, maar ook graag op authentieke locaties. Ze doen dat niet alleen uit liefde voor de muziek en de instrumenten, maar vooral ook voor het genoegen dat het samen musiceren met zich meebrengt. Ze hopen dit plezier over te kunnen brengen op de luisteraars.

Voor deze speciale Engelse avond wordt geen entree gevraagd. De muzikanten geven graag de gelegenheid tot een Vrije Bijdrage.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, vandaar dat we u aanraden te reserveren (onderstaand formulier). Spontaan naar het optreden komen, kan zeker. Maar hiervoor geldt: vol=vol

Reserveer je ticket
Betalen doe je pas in het Genietcafé
Je naam*
Telefoon
-
E-mail*
Ik reserveer tickets voor:
Ik reserveer:*
Overige:

Gijs Peteroff

Namens Matthias Verwaltung BV gedetacheerd ad interim bestuurder van het Genietcafé.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.