Bedrijfsleider | kartrekker Horeca

4 dagen, 24 uur of
5 dagen, 32 uur

Wil jij onze nieuwe bedrijfsleider worden en ben je beschikbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en in de schoolvakanties?

Dan zoeken we jou!
We zoeken een zelfstandige bedrijfsleider horeca.
Werktijden tussen 10.30 en 21 uur. Je bent de gastheer of gastvrouw in ons huiselijk Grand Café en zorgt er voor dat alle gasten het naar hun zin hebben. Je stuurt (afwisselend) een van beide vestigingen aan van het Genietcafé en geeft leiding aan meerdere collega’s per dag. Het team bestaat uit professionals, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en relatief veel jonge mensen aan het begin van hun levenservaring. Je kunt goed meewerken in het team en tegelijk het overzicht behouden. Naast de horeca ben je ook verantwoordelijk voor de zaalverhuur. Je rapporteert rechtstreeks aan de eigenaar.

Wat vragen we aan je
Ervaring in de horeca is een must. Je bent een nauwkeurige werker die van aanpakken houdt. Je raakt niet snel in de stress en je kunt tegen een stootje. Je staat voor onze gastvrijheidsformule, je bent representatief en je werkt hygiënisch. Voor de aansturing van het team sta je stevig in je schoenen en je bent bij voorkeur 30 jaar of ouder. Affiniteit met software zoals Office 365 is een pré. Je bent in het bezit van het diploma sociale hygiëne voor de drank- en horecawet of bereid dit diploma op onze kosten te behalen. Als bedrijfsleider werk je mee in het team, bewaak je ons concept, ben je verantwoordelijk voor de HACCP, zet je de lijnen uit voor jouw vestiging en motiveer je jouw team om van elke dag een superdag te maken.

Wat bieden wij je:
Wij passen de CAO Horeca 2022-2023 toe en bieden je een leuke ervaring aan op één van de leukste plekken in Zutphen. De functie is gewaardeerd op functieprofiel A.6.I (2.242,84 bruto bij fulltime dienstverband). Je start met een jaarcontract mét de intentie om die te verlengen naar onbepaalde tijd.

Wie zijn wij
Het Genietcafé is een jong bedrijf van 6 jaar oud. Onze beide vestigingen bevinden zich op bijzondere plekken. In de binnenstad zijn we gevestigd in een rijksmonumentaal hof en in het Stadspark, Emerpark, op een duurzaamheidscentrum. Onze locatie Emerpark werkt nauw samen met onder andere de Vlindertuin en archeologisch openlucht museum Erve Eme. Op beide locaties verhuren wij diverse ruimtes aan onder andere een opleidingscentrum, workshops, cursussen, zakelijke presentaties, familiebijeenkomsten, concerten en nog veel meer. Het Genietcafé heeft een hecht en gemotiveerd team. Onze gasten bestaan uit lokale liefhebbers en vooral heel veel toeristen.

Tot slot
Je woont op fietsbare afstand van Zutphen en je hebt een flexibele instelling bij onverhoopt ziekteverzuim en onverwachte drukte zowel binnen als buiten het seizoen. Je bent bereid om je voor langere tijd aan het Genietcafé te verbinden.

Solliciteren
Stuur een e.mail naar gijs@genietcafe.nl waarin je jezelf voorstelt en vermeld welke ervaring je al opgedaan hebt. Wil je telefonisch informatie, bel dan 026 2067002 en vraag naar Gijs Peteroff.