Gastvrouw m/v

Op in ieder geval zaterdag

Wil jij onze nieuwe collega worden en ben je beschikbaar op tenminste de zaterdag en afwisselend ook af en toe op zondag en eventueel andere dagen in de week?

Dan zoeken we jou!
We zoeken een betrouwbare en zelfstandige medewerker bediening.
Werktijden in principe overdag tussen 9.30 en 19 uur. Je bent de gastheer of gastvrouw in ons huiselijk Grand Café en zorgt er voor dat alle gasten het naar hun zin hebben. Je verkoopt onze heerlijke taarten en verzorgt de hapjes van de High Tea’s. Je vindt werken met biologische producten leuk en hebt ervaring met specifieke wensen op vegetarisch- en dieetgebied of je wilt dat graag leren. Je bent handig in het onthouden van tafelnummers, signaleert vlot nieuwe gasten en zorgt actief voor een “tweede ronde” zonder dat onze gasten daar nadrukkelijk hun vinger voor hoeven op te steken. Tot slot zorg je voor een schone, nette en huiselijke uitstraling van ons horecabedrijf. De medewerkers van het Genietcafé staan een bewuste leefstijl voor en roken niet.

Wat vragen we aan je
Belangstelling voor en affiniteit met het werken in de horeca. Je bent een nauwkeurige werker die van aanpakken houdt. Ervaring en enthousiasme zijn belangrijk. Je raakt niet snel in de stress en je kunt tegen een stootje. Je staat voor onze gastvrijheidsformule , je bent representatief en je werkt efficiënt en hygiënisch. Het is hard werken in het Genietcafé maar tegelijk ook heel gezellig in een vast en sociaal team. Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand die naast allround bediening ook overzicht kan houden en de bedrijfsleider daarin ondersteunt. Het werken met en mede aansturen van jonge collegae is onderdeel van deze functie.
Je bent minimaal 25 jaar oud én je bent op zaterdag beschikbaar.

Wat bieden wij je:
Wij passen de CAO Horeca 2020 toe en bieden je een leuke ervaring aan op één van de leukste plekken in Zutphen.
Wat je precies gaat verdienen is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wie zijn wij
Het Genietcafé is een jong bedrijf van bijna 4 jaar oud. We zijn vanaf de opening in het voorjaar van 2016 enorm gegroeid. Van niets naar bijna een half miljoen euro omzet en van geen gasten naar 70 duizend gasten per jaar. We zijn dan ook een van de meest populaire horecagelegenheden van Zutphen met een van de mooiste terrassen. Binnen bieden we plaats aan 60 gasten en op het terras verblijven bij mooi weer nog eens 48 gasten. Op de eerste etage verhuren wij diverse ruimtes aan onder andere een opleidingscentrum, workshops, cursussen, zakelijke presentaties, familiebijeenkomsten, concerten en nog veel meer. Op de eerste etage kunnen 90 gasten verblijven. Het Genietcafé heeft een hecht en gemotiveerd team. Onze gasten bestaan uit lokale liefhebbers en vooral heel veel toeristen. Het Genietcafé gaat nu naar de 3.0-fase en daar zoeken we een nieuw enthousiast en betrokken teamlid voor, die in onze bediening een stevige schakel kan zijn. Naast samenwerken verwachten wij ook dat je durft aan te sturen en te delegeren.  Wordt jij dat nieuwe teamlid? Ongeveer 23 collegae verwelkomen je graag.

Tot slot
Je woont op fietsbare afstand van Zutphen en je hebt een flexibele instelling bij onverhoopt ziekteverzuim en onverwachte drukte zowel binnen als buiten het seizoen. Je bent bereid om je voor langere tijd aan het Genietcafé te verbinden.

Solliciteren
Stuur een goede brief met liefst een zo uitgebreid mogelijk c.v. (beide in Word of PDF) naar hallo@genietcafe.nl ter attentie van Gijs Peteroff.
Inlichtingen over de vacature kun je het beste per mail inwinnen. Wil je toch bellen, bel dan 0575 540045 en vraag naar Gijs Peteroff.