Keuken-assistent ZOMER 2018 (oproepkrachten)

We zoeken jou
We zoeken diverse keukenassistenten voor overdag. Werktijden in principe overdag tot 19 uur, soms ook ‘s avonds. Je maakt de lunchgerechten in ons huiselijk Grand Café en borgt verder de keukenprocessen zoals voorraadbeheer en HACCP. De medewerkers van het Genietcafé staan een bewuste leefstijl voor en roken niet. Je bent bekend met biologische producten en hebt ervaring met specifieke wensen op vegetarisch- en dieetgebied of je wilt dat graag leren. We bieden een leuke eenvoudige lunchkaart met veel ruimte voor eigen inbreng. Naast de lunch maak je soms ook buffetten klaar voor gepland verhuur binnen onze locatie. Je assisteert de kok maar werkt daarnaast ook zelfstandig.

Wat vragen we aan je
Belangstelling voor en affiniteit met het werken in de keuken. ‘s Morgens maken we alle producten klaar zodat we tijdens de altijd drukke lunchspits alles klaar hebben staan en vlot alle lunchgerechten kunnen klaarmaken. Je bent een nauwkeurige werker zijn die van aanpakken houdt. Enthousiasme is véél belangrijker dan ervaring. Je bent niet snel in de stress en je kunt tegen een stootje. Het is hard werken in het Genietcafé maar tegelijk ook heel gezellig in een vast en sociaal team.
Je bent minimaal 16 jaar oud maar belangrijker is dat je op werkdagen beschikbaar bent.
Let op, voor deze vacature is het belangrijk dat je in de maanden juni, juli, augustus en september ruim en flexibel beschikbaar bent!

Wat bieden wij je:
Wij passen de CAO Horeca 2018-2019 toe en bieden je een leuke werkplek aan waar je nog veel plezier aan beleven zal.
Wat je precies gaat verdienen is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wie zijn wij
Het Genietcafé is een jong bedrijf van ruim 2 jaar oud. We zijn vanaf de opening in het voorjaar van 2016 enorm gegroeid. Van niets naar bijna een half miljoen euro omzet en van geen gasten naar 70 duizend gasten per jaar. We zijn dan ook een van de meest populaire horecagelegenheden van Zutphen met een van de mooiste terrassen. Binnen bieden we plaats aan 60 gasten en op het terras verblijven in het seizoen nog eens 48 gasten. Op de eerste etage verhuren wij diverse ruimtes aan onder andere een consultatiebureau, workshops, cursussen, zakelijke presentaties, yoga, concerten en nog veel meer. Op de eerste etage kunnen 90 gasten verblijven. Het Genietcafé heeft een hecht en gemotiveerd team. Onze gasten bestaan uit bewust levende Zutphenaren en vooral heel veel toeristen. Het Genietcafé gaat nu naar de 3.0-fase en daar zoeken we een nieuw enthousiast en betrokken teamlid voor. Wordt jij dat nieuwe teamlid? Ongeveer 25 collegae (in de winter zijn dat er ongeveer 15) verwelkomen je graag.

Tot slot
Je woont op fietsbare afstand van Zutphen en je hebt een flexibele instelling bij onverhoopt ziekteverzuim en onverwachte drukte zowel binnen als buiten het seizoen. Je bent bereid om je voor langere tijd aan het Genietcafé te verbinden.

Solliciteren
Stuur een goede brief met liefst een uitgebreid c.v. (beide in Word of PDF) naar hallo@genietcafe.nl ter attentie van mevrouw Ilse Hartman.
Inlichtingen over de vacature kun je het beste per mail inwinnen. Wil je toch bellen, bel dan 0575 540045 en vraag naar Gijs Peteroff.