Medewerker Bediening zomerseizoen

meerdere dagen per week in juli, augustus én september

Wil jij onze nieuwe collega worden en ben je beschikbaar op meerdere dagen per week in juli, augustus en in september?

Dan zoeken we jou!
We zoeken een liefst ervaren zelfstandige medewerker bediening.
Werktijden in principe overdag ergens tussen 9.30 en 18 uur. Je bent de gastheer of gastvrouw in ons huiselijk Grand Café en zorgt er voor dat alle gasten het naar hun zin hebben. Je verkoopt onze heerlijke taarten en verzorgt de hapjes van de High Tea’s. Je vindt werken met biologische producten leuk en hebt ervaring met specifieke wensen op vegetarisch- en dieetgebied of je wilt dat graag leren. Je bent handig in het onthouden van tafelnummers, signaleert vlot nieuwe gasten en zorgt actief voor een “tweede ronde” zonder dat onze gasten daar nadrukkelijk hun vinger voor hoeven op te steken. Tot slot zorg je voor een schone, nette en huiselijke uitstraling van ons horecabedrijf. De medewerkers van het Genietcafé staan een bewuste leefstijl voor en roken niet.

Wat vragen we aan je
Belangstelling voor en affiniteit met het werken in de horeca. Je bent een nauwkeurige werker die van aanpakken houdt. Enthousiasme is belangrijker dan ervaring. Je raakt niet snel in de stress en je kunt tegen een stootje. Je staat voor onze gastvrijheidsformule , je bent representatief en je werkt hygiënisch. Het is hard werken in het Genietcafé maar tegelijk ook heel gezellig in een vast en sociaal team.
Je bent minimaal 16 jaar oud (maar ook volwassenen wordt nadrukkelijk gevraagd te solliciteren) én je bent beschikbaar in de maanden juli, augustus en september.

Wat bieden wij je:
Wij passen de CAO Horeca 2021 toe en bieden je een leuke ervaring aan op één van de leukste plekken in Zutphen.
Wat je precies gaat verdienen is afhankelijk van leeftijd, beschikbaarheid en ervaring.

Wie zijn wij
Het Genietcafé is een jong bedrijf van 5 jaar oud. We hebben in Zutphen twee vestigingen met mooie terrassen. Eén vestiging zit in de historische binnenstad waar we ook zalen verhuren. De andere vestiging bevindt zich in de natuur, in het Emerpark. Het Genietcafé heeft een hecht en gemotiveerd team. Onze gasten bestaan uit lokale liefhebbers en heel veel toeristen. Word jij ons nieuwe teamlid? Ongeveer 30 collega’s verwelkomen je graag.

Tot slot
Je woont bij voorkeur op fietsbare afstand van Zutphen en je hebt een flexibele instelling bij onverhoopt ziekteverzuim. Moet je verder reizen, dan horen we graag van je hoe je dat gaat organiseren.

Solliciteren
Stuur een e.mail waarin je iets over jezelf vertelt -en waarbij je ook aangeeft welke ervaring je misschien al hebt- naar hallo@genietcafe.nl ter attentie van mevrouw Camar van Dillen.
Inlichtingen over de vacature kun je het beste per mail inwinnen. Wil je toch bellen, bel dan 0575 540045 en vraag naar Camar of Gijs.

Andere vacatures: https://www.genietcafe.nl/contact-route/werken-bij/
https://www.werkenindehoreca.nl/