Medewerker keuken

4 dagen, 24 uur

Wil jij onze nieuwe zelfstandig medewerker keuken worden?

Dan zoeken we jou!
We zoeken een medewerker keuken voor 3 tot 4 dagen per week.
Werktijden zijn overdag. Je bent de ideale keukenmedewerker in ons huiselijk Grand Café en zorgt er voor dat alle gasten het naar hun zin hebben. Je maakt onze broodjes en verzorgt de hapjes van de High Tea. Je zorgt voor de mise en place, de inkomende en uitgaande goederenstroom, de cateringopdrachten, de gerechten van de lunchkaart en de hygiëne in de keuken. Je vindt werken met verse producten leuk en hebt ervaring met specifieke wensen op vegetarisch- en dieetgebied of je wilt dat graag leren. Je bent een echte teamspeler en in staat om onder hoge druk snel gerechten efficiënt te bereiden. Je kunt goed tegen stress. Tot slot zorg je voor een schone, nette en overzichtelijke uitstraling van onze keuken. De medewerkers van het Genietcafé staan een bewuste leefstijl voor en roken niet.

Wat vragen we aan je
Belangstelling voor en affiniteit met het werken in de horeca. Je bent een nauwkeurige werker die van aanpakken houdt. Enthousiasme is belangrijker dan ervaring. Je raakt niet snel in de stress en je kunt tegen een stootje. Je staat voor onze gastvrijheidsformule , je bent representatief en je werkt hygiënisch. Het is hard werken in het Genietcafé maar tegelijk ook heel gezellig in een vast en sociaal team.

Wat bieden wij je:
Wij passen de CAO Horeca 2021 van Koninklijke Horeca Nederland toe en bieden je een leuke ervaring aan op één van de leukste plekken in Zutphen. Deze functie is ingedeeld in loonschaal 2 of 3 afhankelijk van je ervaring.

Wie zijn wij
Het Genietcafé is een jong bedrijf van 5 jaar oud. We zijn vanaf de opening in het voorjaar van 2016 enorm gegroeid. We zijn dan ook een van de populaire horecagelegenheden van Zutphen met een van de mooiste terrassen. Binnen bieden we plaats aan 60 gasten en op het terras verblijven bij mooi weer nog eens 48 gasten. Op de eerste etage verhuren wij diverse ruimtes aan onder andere een opleidingscentrum, workshops, cursussen, zakelijke presentaties, familiebijeenkomsten, concerten en nog veel meer. Op de eerste etage kunnen 90 gasten verblijven. Het Genietcafé heeft een hecht en gemotiveerd team. Onze gasten bestaan uit lokale liefhebbers en vooral heel veel toeristen.

Tot slot
Je woont op bij voorkeur fietsbare afstand van Zutphen en je hebt een flexibele instelling bij onverhoopt ziekteverzuim en onverwachte drukte zowel binnen als buiten het seizoen. Je bent bereid om je voor langere tijd aan het Genietcafé te verbinden.

Solliciteren
Stuur een brief waarin je jezelf voorstelt met een zo uitgebreid mogelijk overzicht van werkervaring naar hallo@genietcafe.nl.
Inlichtingen over de vacature kun je het beste per mail inwinnen. Wil je toch bellen, bel dan 0575 540045 en vraag naar Gijs Peteroff.

Past deze vacature je niet?
Doe dan een open sollicitatie, we maken graag kennis met je.
https://www.genietcafe.nl/contact-route/werken-bij/open-sollicitatie/