Oproepkracht Bediening (1 a 2 dagen)

In overleg en bij drukte

Wil jij onze nieuwe oproepkracht bediening worden en ben je beschikbaar als we je ruim van te voren inplannen? Belangrijk is dat je op tenminste 2 dagen door de weeks beschikbaar bent. Afwisselend ook af en toe op zaterdag, zondag en in de schoolvakanties.
We hebben gemiddeld 1 tot 2 diensten per week voor je.

Dan zoeken we jou!
We zoeken een oproepkracht bediening.
Werktijden zijn overdag. Je bent de gastheer of gastvrouw in ons huiselijk Grand Café en zorgt er voor dat alle gasten het naar hun zin hebben. Je verkoopt onze heerlijke taarten en verzorgt de hapjes van de High Tea’s. Je vindt werken met biologische producten leuk en hebt ervaring met specifieke wensen op vegetarisch- en dieetgebied of je wilt dat graag leren. Je bent handig in het onthouden van tafelnummers, signaleert vlot nieuwe gasten en zorgt actief voor een “tweede ronde” zonder dat onze gasten daar nadrukkelijk hun vinger voor hoeven op te steken. Tot slot zorg je voor een schone, nette en huiselijke uitstraling van ons horecabedrijf. De medewerkers van het Genietcafé staan een bewuste leefstijl voor en roken niet.

Wat vragen we aan je
Belangstelling voor en affiniteit met het werken in de horeca. Je bent een nauwkeurige werker die van aanpakken houdt. Enthousiasme is belangrijker dan ervaring. Je raakt niet snel in de stress en je kunt tegen een stootje. Je staat voor onze gastvrijheidsformule , je bent representatief en je werkt hygiënisch. Het is hard werken in het Genietcafé maar tegelijk ook heel gezellig in een vast en sociaal team.
Je bent minimaal 23 jaar oud én je bent doorgaans 2 dagen doordeweeks en soms de zaterdag, zondag en in de schoolvakanties beschikbaar.

Wat bieden wij je:
Wij passen de CAO Horeca 2021 toe en bieden je een leuke ervaring aan op één van de leukste plekken in Zutphen.

Wie zijn wij
Het Genietcafé is een jong bedrijf van 5 jaar oud. We zijn vanaf de opening in het voorjaar van 2016 enorm gegroeid. We zijn dan ook een van de meest populaire horecagelegenheden van Zutphen met een van de mooiste terrassen. Binnen bieden we plaats aan 60 gasten en op het terras verblijven bij mooi weer nog eens 52 gasten. Op de eerste etage verhuren wij diverse ruimtes aan onder andere een opleidingscentrum, workshops, cursussen, zakelijke presentaties, familiebijeenkomsten, concerten en nog veel meer. Op de eerste etage kunnen 90 gasten verblijven. Het Genietcafé heeft een hecht en gemotiveerd team. Onze gasten bestaan uit lokale liefhebbers en vooral heel veel toeristen.

Tot slot
Je woont op fietsbare afstand van Zutphen en je hebt een flexibele instelling bij onverhoopt ziekteverzuim en onverwachte drukte zowel binnen als buiten het seizoen. Je bent bereid om je voor langere tijd aan het Genietcafé te verbinden.

Solliciteren
Stuur een e.mail waarin je jezelf voorstelt en vermeld ook welke ervaring je al hebt opgedaan. Stuur deze e.mail naar hallo@genietcafe.nl ter attentie van mevrouw Lizette Spronk.
Inlichtingen over de vacature kun je het beste per mail inwinnen. Wil je toch bellen, bel dan 0575 540045 en vraag naar Gijs Peteroff.

Past deze vacature van oproepkracht bediening je niet?
Doe dan een open sollicitatie, we maken graag kennis met je.
https://www.genietcafe.nl/contact-route/werken-bij/open-sollicitatie/