Oproepkracht Keuken

In overleg en bij drukte

Wil jij onze nieuwe collega worden en ben je beschikbaar als we je ruim van te voren inplannen? Belangrijk is dat je op tenminste 3 dagen door de weeks beschikbaar bent. Afwisselend ook af en toe op zaterdag én zondag én in de schoolvakanties. Onze roosters zijn doorgaans 6 weken voorafgaand al bekend. In de maand september hebben we meerdere diensten voor je, daarna gemiddeld 1 dienst per week (bijv. donderdagen).

Dan zoeken we jou!
We zoeken een betrouwbare en zelfstandige medewerker keuken.
Werktijden in principe overdag tussen 9.30 en 19 uur. Je bent de ideale keukenmedewerker in ons huiselijk Grand Café en zorgt er voor dat alle gasten het naar hun zin hebben. Je maakt onze heerlijke taarten en verzorgt de hapjes van de High Tea. Je bent verantwoordelijk voor de mise en place, de inkomende en uitgaande goederenstroom, de cateringopdrachten, de gerechten van de lunchkaart en de hygiëne in de keuken. Op onze dineravonden ondersteun je de chef bij de voorbereidingen en de gangen. Je vindt werken met biologische producten leuk en hebt ervaring met specifieke wensen op vegetarisch- en dieetgebied of je wilt dat graag leren. Je bent een echte teamspeler en in staat om onder hoge druk snel gerechten efficiënt te bereiden. Je kunt goed tegen stress. Tot slot zorg je voor een schone, nette en overzichtelijke uitstraling van onze keuken. De medewerkers van het Genietcafé staan een bewuste leefstijl voor en roken niet.

Wat vragen we aan je
Belangstelling voor en affiniteit met het werken in de horeca, gedegen ervaring in de keuken. Je bent een nauwkeurige werker die van aanpakken houdt. Enthousiasme is echter belangrijker dan ervaring. Je raakt niet snel in de stress en je kunt tegen een stootje. Je staat voor onze gastvrijheidsformule , je bent representatief en je werkt hygiënisch. Het is hard werken in het Genietcafé maar tegelijk ook heel gezellig in een vast en sociaal team.
Je bent doordeweeks en soms de zaterdag, zondag en de meeste schoolvakanties beschikbaar.

Wat bieden wij je:
Wij passen de CAO Horeca 2020 van Koninklijke Horeca Nederland toe en bieden je een leuke ervaring aan op één van de leukste plekken in Zutphen.
Wat je precies gaat verdienen is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wie zijn wij
Het Genietcafé is een jong bedrijf van ruim 4 jaar oud. We zijn vanaf de opening in het voorjaar van 2016 enorm gegroeid. We zijn dan ook een van de populaire horecagelegenheden van Zutphen met een van de mooiste terrassen. Binnen bieden we plaats aan 60 gasten en op het terras verblijven bij mooi weer nog eens 48 gasten. Op de eerste etage verhuren wij diverse ruimtes aan onder andere een opleidingscentrum, workshops, cursussen, zakelijke presentaties, familiebijeenkomsten, concerten en nog veel meer. Op de eerste etage kunnen 90 gasten verblijven. Het Genietcafé heeft een hecht en gemotiveerd team. Onze gasten bestaan uit lokale liefhebbers en vooral heel veel toeristen. Het Genietcafé gaat nu naar de 3.0-fase en daar zoeken we een nieuw enthousiast en betrokken teamlid voor, die in onze keuken een stevige schakel kan zijn. Naast samenwerken verwachten wij ook dat je durft aan te sturen en te delegeren.  Wordt jij dat nieuwe teamlid? Ongeveer 23 collegae verwelkomen je graag.

Tot slot
Je woont op fietsbare afstand van Zutphen en je hebt een flexibele instelling bij onverhoopt ziekteverzuim en onverwachte drukte zowel binnen als buiten het seizoen. Je bent bereid om je voor langere tijd aan het Genietcafé te verbinden.

Solliciteren
Stuur een e.mail waarin je jezelf voorstelt en vermeld ook welke ervaring je al hebt opgedaan. Stuur deze e.mail naar hallo@genietcafe.nl ter attentie van mevrouw Lizette Spronk.
Inlichtingen over de vacature kun je het beste per mail inwinnen. Wil je toch bellen, bel dan 0575 540045 en vraag naar Gijs Peteroff.