Zelfstandig werkend lunchkok

Zelfstandig werkend lunchkok
20 – 26 uur per week

We zoeken jou
We zoeken een kok voor overdag. Werktijden 10 tot 16 uur. Je maakt de lunchgerechten in ons huiselijk Grand Café en borgt verder de keukenprocessen zoals voorraadbeheer en HACCP. Ervaring in meerdere keukens is belangrijker dan gediplomeerd zijn. Certificaat Sociale Hygiëne en Leermeester is een pré. De medewerkers van het Genietcafé staan een bewuste leefstijl voor en roken niet. Je bent bekend met biologische producten en hebt veel ervaring met specifieke wensen op vegetarisch- en dieetgebied. We bieden een leuke eenvoudige lunchkaart met veel ruimte voor eigen inbreng. Naast de lunch maak je soms ook buffetten klaar voor gepland verhuur binnen onze locatie.

Wat vragen we aan je
We willen een uitgebreide beschrijving van jouw werkervaring omdat we een zelfstandig werkend kok zoeken die veel ervaring heeft met het zelf opstellen van de kaart, MEP, HACCP, coachende vaardigheden met (jonge) keukenassistenten, overzicht houdt, in diverse keukens heeft gewerkt, zeer stressbestendig is, kan omgaan met onverwachte dingen, affiniteit heeft met het biologisch product en bovenal bekend is met de zeer specifieke wensen van gasten met een dieetwens (vegetarisch, glutenvrij, suikervrij etc). Nauwkeurige registrerende werker, met oog op duurzaamheid en creatief om onnodige derving te voorkomen. Zorg dat je motivatiebrief ons aanleiding geeft je uit te nodigen voor een gesprek!

Wat bieden wij je:
Wij passen de CAO Horeca 2018-2019 toe en gaan uit van plaatsing in schaal VI. We schalen deze functie in op 2.021,95 bruto per maand bij een fulltime aanstelling. De eindschaal is vastgesteld op 2.486,77 euro.

Wie zijn wij
Het Genietcafé is een jong bedrijf van bijna 2 jaar oud. We zijn vanaf de opening in het voorjaar van 2016 enorm gegroeid. Van niets naar bijna een half miljoen euro omzet en van geen gasten naar 70 duizend gasten per jaar. We zijn dan ook een van de meest populaire horecagelegenheden van Zutphen met een van de mooiste terrassen. Binnen bieden we plaats aan 60 gasten en op het terras verblijven in het seizoen nog eens 48 gasten. Op de eerste etage verhuren wij diverse ruimtes aan onder andere een consultatiebureau, workshops, cursussen, zakelijke presentaties, yoga, concerten en nog veel meer. Op de eerste etage kunnen 90 gasten verblijven. Het Genietcafé heeft een hecht en gemotiveerd team. Onze gasten bestaan uit bewust levende Zutphenaren en vooral heel veel toeristen. Het Genietcafé gaat nu naar de 3.0-fase en daar zoeken we een nieuw enthousiast en betrokken teamlid voor. Wordt jij dat nieuwe teamlid? Ongeveer 25 collegae (in de winter zijn dat er ongeveer 15) verwelkomen je graag.

Tot slot
Je woont op fietsbare afstand van Zutphen en je hebt een flexibele instelling bij onverhoopt ziekteverzuim en onverwachte drukte zowel binnen als buiten het seizoen. Je bent bereid om je voor langere tijd aan het Genietcafé te verbinden.

Solliciteren
Stuur een goede motivatiebrief met uitgebreid c.v. (beide in Word of PDF) naar hallo@genietcafe.nl ter attentie van mevrouw Ilse Hartman.
Inlichtingen over de vacature kun je het beste per mail inwinnen. Wil je toch bellen, bel dan 0575 540045 en vraag naar Gijs Peteroff.