Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Café Inclusief

29 september @ 14:30 - 17:00

Op zondag 29 september 2019 vindt het derde “Café Inclusief” plaats in het Genietcafé aan de Oude Bornhof.  Dit keer staat het thema ‘Veiligheid’ centraal.

Veiligheid is binnen de LHBTI-gemeenschap een belangrijk onderwerp. Helaas ondervinden LHBTI-ers daar nog steeds de negatieve kanten van, ook in Zutphen. In het weekend mijden velen de horecagelegenheden in het centrum van onze stad. Niet alleen is hand in hand lopen uitgesloten maar überhaupt gaat het tonen van affectie met je vriend of vriendin heel vaak niet zonder commentaar of intimidatie. Annemieke Vermeulen, burgemeester van Zutphen en portefeuillehouder veiligheid, kan ons meer vertellen over de veiligheidsaspecten binnen en buiten het centrum.

Ook de seksuele gezondheid is een aspect dat een niet onbelangrijke rol speelt. Dit onderwerp reikt natuurlijk veel verder dan de LHBTI-gemeenschap en beperkt zich uiteraard niet tot de vrijdag- en zaterdagavonden. De GGD is actief op het gebied van voorlichting over bijvoorbeeld HIV, SOA’s en anticonceptie. Reini van Zadelhof vertelt ons hoe je in deze wereld vol mogelijke gevaren op een gezonde en veilige manier je weg kunt vinden.

Zoals gebruikelijk is meer dan voldoende gelegenheid  voor vragen en discussie. We ronden de middag af met een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje.

Kom er bij en praat mee!

Café Inclusief is een initiatief van De initiatiefgroep LHBTI+ Zutphen.
Café Inclusief vindt plaats in de Kanunnik Borrozaal van het Genietcafé aan het Oude Bornhof in Zutphen.
Inloop 14.30, aanvang 15.00 uur.

2019.09.17 Cafe Inclusief veiligheid-DEF
Deel dit artikel en volg ons:
error

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
14:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Website:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Website:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.