fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Café Ouders & Co

6 maart| 09:00 - 12:00

Op vrijdag 6 maart is er in het Genietcafé Zutphen weer een Café Ouders & Co
Dit keer is het Thema: Je kind als spiegel, de PresentChild methode.

Deze methode brengt een oplossing vanuit de kern voor kinderen en hun ouders/opvoeders. In een paar stappen kan met deze methode bij de problematiek tussen ouder/ opvoeders en hun kind tot de kern gekomen worden en handvatten voor het oplossen van het probleem aangedragen worden. Als een kind het moeilijk heeft, zich onprettig gedraagt of vaak ziek is dan maken wij als ouders ons zorgen of het raakt ons in onze emoties. Toch kan dit kind een positieve ontwikkeling teweegbrengen in hun gezin, of zelfs op school of in een groep.
Een kindertolk “vertaalt” als het ware voor de ouder wat het kind spiegelt via diens gedrag, spel, ontwikkeling en of klachten. Op deze manier ontstaat er ruimte voor zowel de ouder als het kind om te groeien naar meer balans.

De ochtend wordt verzorgd door Annemarie Kluin-Reijmer. Ze is getrouwd met Henry en samen hebben zij drie kinderen. Een dochter (Sanne) en twee zonen (Nander en Jarno).

Wil je meer weten over haar werk met de Present Child Methode, kom dan 6 maart naar het Café ouders en Co. Annemarie zal dan meer vertellen over de spiegel van je kind en wat deze voor een liefdevolle boodschap kan bevatten voor jou als ouder. Ook laat ze aan de hand van enkele praktijksituaties zien hoe de methode werkt.
https://hetverborgenkind.nl

Je bent welkom vanaf 9:00u, toegang is gratis met de hele ochtend vrije inloop, dus je mag ook binnen wippen voor een half uurtje. Je betaalt alleen voor je consumptie. Het thema begint rond 10:00u
Café Ouders & Co is een samenwerking van het Genietcafé Zutphen en de Geboortenis

Gegevens

Datum:
6 maart
Tijd:
09:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Site:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Site:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.

fbq('track', 'PageView');
Open chat
Waarmee kunnen we je helpen?
Hoi, wat kunnen we voor je doen?