Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Duo Novakoski , Franse chansons uit de cultuur van ‘La Belle Epoque”

28 april 2019 @ 12:30 - 13:30

Novakoski is een nederlands-frans duo, bestaand uit Marco van Koppenhagen en Stéphanie Raimbault.  Stéphanie kent u misschien al, omdat ze regelmatig in de bediening van het Genietcafé werkt. Maak nu kennis met haar als verrassende artiest!

Het duo laat zich inspireren door de Franse muziekcultuur en ‘La Belle Epoque’, de rijke cultuurperiode aan het eind van de 19 eeuw tot aan het begin van de eerste wereldoorlog.

Marco ging in 2005 in Montmartre wonen en ontmoette daar de Franse zangeres Mademoiselle Vague (Stéphanie Raimbault).  Stéphanie speelde in diverse bands en ze trad regelmatig op in de Parijse muziekscene. Gecharmeerd door haar zang en haar liefde voor de Franse chansons,  werd Marco sterk beïnvloed door de muziek en de unieke ambiance die in de Parijse cafés, in de muziekcabarets en ‘gewoon op straat’ vaak te horen is. Zo ontstond Novakoski.

Met de akoestische bezetting, de poëtische theatrale teksten en de melodieuze composities geeft Novakoski een eigen invulling aan de moderne ‘Chanson Française’, met een knipoog naar het klassieke Franse repertoire.

Naast eigen werk speelt Novakoski covers van o.a. Serge Gainsbourg, Georges Brassens, Edith Piaf, Johnny Hallyday, Yves Montand, Boris Vian, Joe Dassin en Jeanne Moreau.

Stéphanie Raimbault – zang / animatie theatraal

Marco van Koppenhagen – gitaar / zang

Voor meer informatie en een voorproefje van het repertoire: www.novakoski-musique.com

Deel dit artikel en volg ons:

Gegevens

Datum:
28 april 2019
Tijd:
12:30 - 13:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Website:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Website:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.

Open chat
Waarmee kunnen we je helpen?
Hoi, wat kunnen we voor je doen?
Powered by