Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Een Andere Kijk op Zutphen [Genietcafé]

20 juli 2018 - 30 september 2018

Een Andere Kijk op Zutphen – 2 juli t/m 30 september
Diverse locaties in de binnenstad, uiteraard ook in het Genietcafé. Gratis entree.
Een uniek onderdeel van de Fotozomer is Een Andere Kijk op Zutphen. Zesentwintig hobbyfotografen van fotoclub Zoom-in Zutphen exposeren bij vijfentwintig Zutphense ondernemers hun ‘andere kijk op Zutphen’. Bekijk deze foto’s terwijl je de leukste winkels van Zutphen ontdekt!

Deze zomer staat Zutphen in het teken van fotografie tijdens de eerste editie van Fotozomer Zutphen. In de maanden juli en augustus zijn er in deze historische Hanzestad verschillende foto-exposities te bewonderen, waaronder World Press Photo en Parels van de Achterhoek. Bezoekers kunnen zich door de hele stad laten verrassen en ontroeren door de uiteenlopende verhalen die in beeld zijn gevangen.

Zutphen ontwikkelde zich de afgelopen jaren meer en meer tot fotostad, onder andere door de komst van World Press Photo, een aantal zeer actieve fotografiecollectieven en natuurlijk door het fotogenieke karakter van deze Hanzestad. Daarom besloot Zutphen Promotie om al deze gepassioneerde initiatieven te bundelen in deze eerste editie van Fotozomer Zutphen. Fotozomer Zutphen is een samenwerking tussen Zutphen: Doen! (de stichting die World Press Photo Zutphen organiseert), Zoom-in Zutphen, Fotografencollectief De Zutphense, Parels van de Achterhoek, vijfentwintig lokale ondernemers, Zutphen Promotie en gemeente Zutphen.

 

flyer-fotozomer-szp-lr
Deel dit artikel en volg ons:

Gegevens

Begin:
20 juli 2018
Einde:
30 september 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.genietcafe.nl/fotozomer-zutphen-met-onder-andere-world-press-photo/

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Website:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Website:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.