Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Expositie Engelschilderijen Irene Verdoorn

6 oktober 2018 - 31 december 2018

Tot het einde van dit jaar kun je in het Genietcafé de Engelschilderijen van Irene Verdoorn zien hangen.
Haar werk doet je verwonderen of je nu een schilderij of een foto ziet, omdat die twee werelden zo in elkaar vervloeien.

Irene vervaardigt haar werk digitaal. Ontelbare deeltjes van haar fotografie voegt ze samen als een mozaïek en schildert daar met de digitale pen weer overheen. Daarna drukt ze de Engel-beeltenis af met hoogwaardige archival inkten op doek of papier. Sommige afdrukken echter, beschilderd ze naderhand nog weer met verf of goud.

De kunstenares vervaardigde de collectie Engelen in de afgelopen 7 jaar, en toont nu in het Genietcafé werk uit diverse periodes. Zo kun je een ontwikkeling zien die gaat van puur getekend en geschilderd werk, naar schilderijen waarin fotografische elementen meer naar voren komen. Hoe ze haar beeltenissen ook benadert, de kunstenares laat een magische wereld verschijnen waarin Engelen tastbaar worden.

De werken van Irene Verdoorn hangen tot eind 2018 in het Genietcafé.
Ook jouw werken exposeren? Neem contact met ons op. Op dit moment is er een wachtlijst maar we komen graag met je in contact.

Deel dit artikel en volg ons:
error

Gegevens

Begin:
6 oktober 2018
Einde:
31 december 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Website:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Website:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.