Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expositie Nancy Di Giovanni

25 september 2021 - 31 december 2021

Nancy Di Giovanni

Nancy Di Giovanni is op 10 mei 1971 geboren en getogen in Marseille. Na de afronding van het conservatorium in Aix-en-Provence heeft zij enkele jaren opgetreden als geliefd operazangeres in diverse theaters aan de Zuidkust van Frankrijk. Inmiddels woont zij nu 14 jaar in Nederland. Naast leraar Alexander Techniek brengt zij haar dagen al schilderend door. Ze woont in Joppe tussen de bomen, samen met haar vriend Eduard, kater Gribouille en de honden Mimi en Thor. Schilderen is voor haar telkens weer een creatief proces dat wordt gevoed door het verlangen naar verbinding met de natuur. Vandaar dat er vaak vogels en bomen of natuur-achtige vormen terug te vinden zijn in haar schilderijen. Schoonheid en harmonie zijn, naast innerlijke stilte en liefdevolle blik naar de buitenwereld, elementen die we terugzien en kunnen ervaren als we naar haar schilderijen kijken. En als we goed kijken herkennen we ook de innerlijke kracht en autonomie van de vrouw, ondanks de soms ogenschijnlijke kwetsbaarheid van de afgebeelde figuren. Kracht en kwetsbaarheid sluiten elkaar niet uit maar vullen elkaar aan.

Bij interesse voor één van haar schilderijen is zij telefonisch te bereiken op nummer 06-53690749 of via haar email-adres Nancydigiovanni@outlook.com.
De expositie is te zien in het Genietcafé gedurende de maanden oktober, november en december. Genietcafe Zutphen, Grandcafé Terras 2020

Nancy Di Giovanni Nancy Di Giovanni Nancy Di Giovanni Nancy Di Giovanni

Gegevens

Begin:
25 september 2021
Einde:
31 december 2021
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575540045
Bekijk de site van Locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is niet altijd zelf de organisator.

fbq('track', 'PageView');
Open chat
Waarmee kunnen we je helpen?
Hoi, wat kunnen we voor je doen?