Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fotozomer Zutphen in het Genietcafé

29 juni 2019 - 31 augustus 2019

Opnieuw staat Zutphen deze zomer in het teken van fotografie. Dit tijdens de tweede editie van Fotozomer Zutphen.

In de maanden juli en augustus zijn er in deze fotogenieke Hanzestad uiteenlopende foto-exposities te zien, waaronder World Press Photo Zutphen en tentoonstellingen in de Musea Zutphen. Ook worden er foto’s geëxposeerd in ruim twintig winkels en zijn er workshops en andere foto-activiteiten. Ook in het Genietcafé treft u een prachtige collectie aan. Gedurende de openingstijden kunt u deze bij ons komen bewonderen.

Fotoclub Zoom-in is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groep enthousiaste hobby fotografen die zichzelf een ‘fotovriendenclub’ noemt.
Dit jaar doet de fotoclub voor de derde maal mee aan de Fotozomer. Vierentwintig fotografen laten hun werken zien op drieëntwintig locaties in de binnenstad van Zutphen.
In het Genietcafé is daarvan een kleine overzichtstentoonstelling van 11 foto’s te zien.

U wordt door álle deelnemende fotografen uitgenodigd om hun foto’s te bekijken. Volgt u daarvoor de route in het programmaboekje.
Mede door de World Press Photo, die al meerdere jaren neerstrijkt in de stad, is Zutphen steeds meer een fotostad aan het worden.

Deel dit artikel en volg ons:

Gegevens

Begin:
29 juni 2019
Einde:
31 augustus 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Website:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Website:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.

Open chat
Waarmee kunnen we je helpen?
Hoi, wat kunnen we voor je doen?
Powered by