fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fred de Gier, expositie

3 maart - 1 juli

Yellowstone, een wereld van contrasten

Fred de Gier is geoloog en gepassioneerd natuurfotograaf. Een gelukkige combinatie want gebieden die geologisch interessant zijn blijken vaak ook zeer fotogeniek te zijn. Zo ook Yellowstone. Een supervulkaan, niet alleen in omvang maar ook in schoonheid.

De beelden zijn voor een deel gemaakt in de herfst wanneer de kleuren van de heetwaterbronnen op z’n mooist zijn. Afgelopen winter is Fred teruggekeerd naar Yellowstone om het park te fotograferen zoals slechts weinigen het te zien krijgen. Yellowstone is dan een onherbergzaam gebied bedolven onder een metershoog sneeuwdek, een periode waar de dieren het zwaar hebben om voedsel te vinden.

Mede door de inspanning van een geoloog en fotograaf is Yellowstone in 1872 uitgeroepen tot het eerste nationale park ter wereld en de expositie is dan ook een ode aan het park en Freds illustere voorgangers.

De expositie is te zien in het Genietcafé in de maanden maart en april 2020.
Vanwege Corona is deze expositie verlengd tot 1 juli 2020.

Heeft u vragen of heeft u belangstelling voor één van de werken dan is Fred bereikbaar op telefoonnummer 06-40580989 en per mail fred.degier@telfort.nl

item.name Expositie Fred de Gier

 

Gegevens

Begin:
3 maart
Einde:
1 juli
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Site:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.

fbq('track', 'PageView');
Open chat
Waarmee kunnen we je helpen?
Hoi, wat kunnen we voor je doen?