Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jazz at the Pubs Genietcafe

28 oktober 2018 @ 14:00 - 17:00

3e FESTIVAL JAZZ & SO – ZUTPHEN
The beat goes on!

Live Jazz in het Genietcafé van 14 tot 17 uur met:
Astrid Volckerick, jazz & bossanova
http://www.astridvolckerick.nl/

Zangeres Astrid Volckerick en gitarist Frans van Keep brengen vanmiddag een gevarieerd programma met mooie jazz ballads, Franse chansons en Braziliaanse bossanova.  Astrid zingt in het Engels, Frans en Braziliaans-Portugees. Bij enkele van de Braziliaanse nummers draagt zij bij wijze van intro een vertaling voor in het Nederlands, omlijst door gitaarklanken.

Astrid en Frans werken met veel plezier samen en ze hebben regelmatig opgetreden, o.a. bij Lochem jazz, in de Regentenkamer in Den Haag (jazz podium) en bij diverse evenementen in de regio. Ze zorgen ook graag voor een muzikale omlijsting bij een huwelijk, receptie of viering.

Kom genieten van deze prachtige muziek, vertolkt door twee professionele artiesten,  en waan u op een strand in Brazilië of op een terras van een Frans cafeetje.

 

Deel dit artikel en volg ons:
error

Gegevens

Datum:
28 oktober 2018
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Website:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Website:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.