fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kitty Vreeken | Expositie

5 januari 2020 - 1 maart 2020

Hier in Genietcafé zijn schilderijen te zien die ik in verschillende stijlen en periodes heb gemaakt. Na een paar jaar te hebben geëxperimenteerd ben ik tenslotte realistisch gaan schilderen. Ik schilder zowel plein-air om het landschap en de atmosfeer direct te ervaren en vast te leggen als ook in atelier waar ik een olieverfschilderij langzaam kan opbouwen. Meestal is het onderwerp het landschap rondom de IJssel en Zutphen; landgoederen met oude bomen, de bossen van de Achterhoek.

Het idee voor mijn schilderijen ontstaat aanvankelijk vanuit fascinatie en verwondering voor het onderwerp maar al werkend sluipt er een sfeer van vervreemding en mysterie in. Ik hecht aan een goede beheersing van de techniek en schilderkundige principes en bouw het olieverf schilderij traditioneel op in lagen. Hoewel ik realistisch en beheerst werk doen onderbewuste motieven zeker van zich gelden in het schilderij. Daardoor ontstaat er een beeld dat zich tussen de regels door laat lezen en heeft het schilderij zowel in fysiek opzicht als in betekenis verschillende lagen.

De expositie in het Genietcafé is te zien van 7 januari 2020 tot eind februari 2020.

Als u belangstelling heeft voor een schilderij of meer wilt weten kunt u mij bellen of mailen;

kittyvreeken@gmail.com

0633725402

www.kittyvreeken.exto.nl

Gegevens

Begin:
5 januari 2020
Einde:
1 maart 2020
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.genietcafe.nl/kunst/kitty-vreeken-2020/

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Site:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Site:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.

fbq('track', 'PageView');
Open chat
Waarmee kunnen we je helpen?
Wil je werken kopen van Kitty Vreeken die in het Genietcafé hangen? Neem contact met ons op.