Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing Juglen Zwaan – ‘Eet jezelf gezond – De heilzame aspecten van voeding’

20 juni 2019 @ 19:30 - 22:00

E20,00

Lezing Juglen Zwaan – ‘Eet jezelf gezond – De heilzame aspecten van voeding’

Meer dan 70% van de levensmiddelen in de supermarkt is zeer sterk bewerkt. Dat betekent dat er minder dan 30% overblijft dat onder onbewerkte voeding valt.

In deze lezing gaan we kijken naar de gezondheidseffecten van deze 30% op onze gezondheid. Groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel en kruiden, ze komen allemaal aan bod. Welke zijn het gezondst? Waar moet je op letten? Hoe zit het precies met koffie en thee? Welke voeding werkt ondersteunend bij veelvoorkomende klachten? Tijdens deze lezing ‘Eet je gezond’ kom je het allemaal te weten.

Juglen deelt zijn nieuwste inzichten met je die hij rechtstreeks uit de medische literatuur heeft gehaald. Na deze lezing is je kennis niet alleen up-to-date, je hebt ook praktische tips in handen om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren.

Juglen Zwaan is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij combineert moderne wetenschap met eeuwen oude kennis. Juglen is een voorstander van puur natuur. Hij hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies. Meer informatie over Juglen en zijn vele blogs vind je op de website www.ahealthylife.nl.

De lezing vindt plaats op donderdagavond 20 juni 2019 in de Kanunnik Borrozaal van het Genietcafé in Zutphen. Inloop met koffie en thee is vanaf 19 uur, de lezing start om 19.30 uur. Halverwege de lezing is er een pauze. We sluiten de avond om uiterlijk 22 uur af.

Via de website van Bewust Achterhoek kun je een kaartje reserveren voor deze lezing. Prijzen zijn inclusief btw, reserveringskosten en koffie of thee bij binnenkomst.

https://www.bewustachterhoek.nl/agenda/workshop-cursus-training-lezing-evenement/4160/lezing-juglen-zwaan-eet-jezelf-gezond-de-heilzame-aspecten-van-voeding

 

Note van de redactie:
Deze lezing wordt buiten verantwoordelijkheid van het Genietcafé georganiseerd.
De aankoop van een ticket doet u derhalve rechtstreeks bij de organisator van deze overigens mooie lezing.

Deel dit artikel en volg ons:
error

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Website:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Website:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.

Open chat
Waarmee kunnen we je helpen?
Hoi, wat kunnen we voor je doen?
Powered by