Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lunchontmoeting met Bruno van den Elshout

18 oktober 2019 @ 12:30 - 14:00

Lunchontmoeting met Bruno van den Elshout

In september en oktober exposeert het Genietcafé werk uit de serie NEW HORIZONS van kunstenaar Bruno van den Elshout. Op vrijdag 18 oktober is hij bij ons te gast om over zijn werk en leven te vertellen.

Tijdens een heerlijke lunch neemt Bruno je mee op zijn avonturen en kun je hem er naar hartenlust op bevragen. Hij vertelt je graag hoe hij ooit op het idee kwam om een jaar lang ieder uur de horizon te fotograferen en wat daarvoor nodig was. Over hoe onwaarschijnlijk het was dat het boek er zo komen en over wat het zoal brengt om 24 uur op een stoel naar de horizon te kijken, zoals hij dat inmiddels al twaalf keer deed.

Via NEW HORIZONS komen we uit bij het nieuwe boek waaraan hij op dit moment werkt. Dat omvat 144 portretten van mensen met wie Bruno ieder een dag langs het strand wandelde om tot wezenlijke ontmoeting te komen.

Je krijgt een heerlijke uitgebreide lunch.
Deelname: 20 euro per persoon.

Als je nu al benieuwd bent meer te lezen, kijk dan op www.newhorizonsahead.nl

 

Deel dit artikel en volg ons:

Gegevens

Datum:
18 oktober 2019
Tijd:
12:30 - 14:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Website:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Website:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.

Open chat
Waarmee kunnen we je helpen?
Hoi, wat kunnen we voor je doen?
Powered by