Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziekplezier met Bim Bam Bom, altijd een feestje

25 november 2018 @ 15:30 - 16:30

E8

Clementine Wolters van Muziekcentrum Bim Bam Bom geeft Muziek Plezier aan de allerjongste kinderen tot 8 jaar in de Kanunnik Borrozaal van het Genietcafé. Het thema is Sinterklaas. Zie de poster.

Alle kinderen houden van muziek….

Klappen, bewegen en zingen is iets wat kinderen uit

zichzelf al graag doen;

Muziekcentrum Bim Bam Bom verzorgt de cursus Muziekplezier voor kinderen met begeleidende ouder (of opa/oma, oppas of verzorgende). Noten kunnen lezen of zelf een instrument bespelen is niet nodig, iedereen kan meedoen. Peuters vinden het heerlijk als er met hen gezongen en gespeeld wordt; ze hebben grote aandacht voor klanken en geluiden. Al snel kennen ze de liedjes van Muziekplezier en reageren hierop met geluid of beweging. Zingend verlopen veel dagelijkse activiteiten voor jonge kinderen heel soepel en tegelijk wordt de emotionele band tussen ouder en kind versterkt. Ook dans- en bewegingsliedjes komen aan bod. Bovendien heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat zingen goed is voor de taalontwikkeling. Maar het doel is vooral om samen met uw kind veel plezier te beleven aan muziek.

Kom 25 november naar Het Genietcafe we maken er samen een vrolijk uurtje MuziekPlezier van!

 

poster genietcafe bimbambom

 

Deel dit artikel en volg ons:
error

Gegevens

Datum:
25 november 2018
Tijd:
15:30 - 16:30
Kosten:
E8
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.genietcafe.nl/agenda/

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Website:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Website:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.