Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NEW HORIZONS – Bruno van den Elshout

2 september - 3 november

Rust, ruimte en onverdeelde aandacht. Dat zijn de terugkerende vertrekpunten in het werk van kunstenaar Bruno van den Elshout (1979, geboren en getogen in Den Haag). In 2012 fotografeert hij een jaar lang ieder uur de Noordzeehorizon, met een zelfgebouwde machine op het dak van hotel Atlantic in Den Haag. In de loop van het jaar ontstaat een serie van 8.785 portretten van steeds hetzelfde uitzicht.

De wens om de rust en ruimte van de horizon een tastbare vorm te geven, leidde in 2014 tot een tentoonstelling in Panorama Mesdag en de uitgave van NEW HORIZONS als kunstwerk-in-boekvorm.

Een aantal van zijn werken zullen de komende weken te bewonderen zijn in het Genietcafé. En ook het prachtige boek ligt daar ter inzage. Wees welkom om de rust en de ruimte te komen zien en beleven in de vele prachtige foto’s.

In 2019 werkt Van den Elshout aan een nieuw boek rondom het thema ‘Wezenlijke Ontmoeting’ en geeft hij vorm aan het Laboratorium voor Levenskunst. Zie voor meer informatie: www.newhorizonsahead.nl

Van den Elshout organiseert meerdere keren per jaar een 24-uurs horizonobservatie. In goed gezelschap en in stilte een etmaal lang naar de horizon kijken. Voor de eerstvolgende editie sluit de inschrijving op 9 september. Op de website lees je er meer over onder het kopje Horizonobservaties, of direct via http://www.newhorizonsahead.nl/horizonobservatie?lang=NL

Deel dit artikel en volg ons:
error

Gegevens

Begin:
2 september
Einde:
3 november
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Website:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Website:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.