Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Noam Vazana zingt Sefardische liederen.

24 februari 2018 @ 18:00 - 22:00

€10,00

Noam Vazana zingt Sefardische liederen.

In de 3e editie van de Gitaar Serie Zutphen komt de Israëlische zangeres Noam Vazana een mooi concert geven in het Genietcafé te Zutphen. Deze zangeres is een absoluut uniek fenomeen. Ze heeft de gave met haar mystiek stemgeluid haar publiek te betoveren. Haar muziek gaat de hele wereld over en ze geeft concerten in Noord Amerika, Azië, Africa en Europa. De landelijke pers is lovend over haar performance. Ze zingt in het Ladino. Een oude taal van de Joden tijdens de diaspora en verwant aan het Hebreeuws en o.a. Spaans en daarom ook wel Judeo-Spaans genoemd. Noam is een jonge zangeres die stilaan de wereld aan het veroveren is. Zo trad ze op tijdens het North Sea Jazz Festival maar ook in Duitsland en Italië op gerenommeerde festivals. Ze zingt naast haar eigen werk ook oude Sefardische liederen waar ook Andalucische invloeden in te horen zijn. De Gitaar Serie Zutphen is een reeks concerten waarbij een hoofdrol is weggelegd voor de gitaar. En dat kan zijn in combinatie met anderen of soms ook solo.

Noam wordt deze avond begeleidt door de Zutphense gitarist Frank Ong-Alok. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is haar gitarist helaas verhinderd.

Het concert is op zaterdag 24 februari om 20.30 uur in de bovenzaal van het Genietcafé aan de Oude Bornhof 55-57 in Zutphen. Kaarten a €10,- kunnen worden gereserveerd via email: fttp@planet.nl

Voorafgaand aan het concert is het mogelijk vanaf 18.00 uur deel te nemen aan een biologisch vegetarisch 3 gangen-diner incl. een glas wijn met Mediterraanse en Israëlische accenten. De kosten voor het diner bedragen €25,-. Reserveren aanbevolen via 0575 540054
Wil je blijven eten? Dan is reserveren noodzakelijk via onze website.

Deel dit artikel en volg ons:

Gegevens

Datum:
24 februari 2018
Tijd:
18:00 - 22:00
Kosten:
€10,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
www.genietcafe.nl

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Website:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.