Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Optreden: Kit For The Delicate

24 februari @ 12:30 - 13:30

E5,00

Zondag 24 februari treedt voor u op: het Arnhems duo ‘Kit For The Delicate”, bestaand uit Miriam Moczko en Coert de Boe.

12.30 uur – 13.30 uur

Kit for the delicate beweegt zich door een landschap van sferen en emoties, waarover zij vertellen in intieme liedjes.
Miriam Moczko en Coert de Boe speelden aanvankelijk afzonderlijk in diverse bands en soloprojecten. Vanaf zomer 2017 bundelen zij hun krachten in ‘Kit For The Delicate”. Hun muziek komt in een intieme setting het best tot zijn recht. Nummers worden afwisselend door Miriam of door Coert geschreven en gezongen. Met subtiele begeleiding op viola (Miriam) en gitaar (Coert) komt Kit For The Delicate tot een ingetogen en verstilde sound

20 februari verschijnt het eerste album van Kit for the delicate, ‘Where Is The Plan?’ In 2017 speelde Kit For The Delicate al op diverse podia in binnen- en buitenland. In het oog springend: Melodicafestival (DE), LuxorLive, Donnerwetterday en tijdens de Flying Grass Carpet (DE). Ook voor dit jaar staan er al weer muzikale avonturen in binnen en buitenland gepland.

Genietcafé, Borrozaal 1e etage
Kaarten 5,-
Reserveren aanbevolen. Ook kaarten aan de zaal (vol=vol).

Voor een voorproefje en meer informatie:

Facebook
@kitforthedelicate

Instagram
kit_for_the_delicate

Deel dit artikel en volg ons:
error

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
12:30 - 13:30
Kosten:
E5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Website:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Website:
https://genietcafe.nl/

2 thoughts on “Optreden: Kit For The Delicate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.