Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Proeverij met Spaanse biologische wijnen en flamenco

19 oktober 2018 @ 16:00 - 18:00

Vrijdag 19 oktober, van 16 uur tot 18 uur, kunt u kennis maken met het bijzondere wijnassortiment van de huisleverancier van het Genietcafé: vinos Y mas. Dit is het bedrijf van de, in Zutphen wonende, Eva Maria Valer Melchor.

Met haar aanstekelijke enthousiasme vertelt Eva Maria over haar wijnen, die ze zelf selecteert en importeert in haar geboortestreek, de Spaanse Rioja. In deze proeverij staan de biologische wijnen in het middelpunt.

Eva Maria komt uit een grote Spaanse familie en dat netwerk biedt haar toegang tot de beste bodega’s in de streek. Hier worden de druiven nog handmatig worden geplukt en zorgvuldig geselecteerd, alvorens ze worden verwerkt tot de mooiste wijnen. Het ambacht wordt van generatie op generatie doorgegeven. Een selectie van biologische wijnen van vinos Y mas, vindt u op de drankenkaart van het Genietcafé. Op de proeverij kunt u kennis maken met het gehele assortiment. Naast wijnen, biedt vinos Y mas ook olijfolie en originele chorizo uit de streek.

Bij Spaanse wijn hoort Spaanse muziek! Arnold Slaghek, speelt tijdens de proeverij flamenco. Zoals hij zelf zegt: ‘zuidelijk temperament voor nuchtere noordelingen’. Arnold improviseert op Flamenco-dansen als Soleares, Tangos, Alegrias. Hij doet dat op zijn ‘Stradivarius’, een handgemaakte Flamencogitaar met originele pennen.

Reserveren is niet verplicht maar wel verstandig. De toegang is overigens vrij.

 

Deel dit artikel en volg ons:
error

Gegevens

Datum:
19 oktober 2018
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.genietcafe.nl/proeverij-met-spaanse-biologische-wijnen-en-flamenco/

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Website:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Website:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.