Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

‘Zomaar een kerstavond’

23 december 2018 @ 15:00 - 18:00

E9,50

‘Zomaar een kerstavond’
Zondag 23 december, vanaf 15.30 uur (inloop vanaf 15.00 uur). Genietcafé , Oude Bornhof Zutphen, Kanunnik Borrozaal.

‘Zomaar een Kersavond’
Een kerstverhaal geschreven en verteld door Wilma Kiewiet. Het verhaal wordt afgewisseld met heerlijke Christmas Songs gezongen door Ellen Kiewiet. Herkenbare en verwarmende klanken voeren de boventoon. Kom genieten van zomaar een kerstavond in het Genietcafé. ‘Chestnuts on an open fire’, onder het genot van een glas heerlijke Glühwein. In de opmaat naar Kerstmis is het verlangen naar extra warmte en verbondenheid groter. Het gevoel van kerst. Zo ook voor Wilma. ‘Waarom kan het gewoon niet wat vaker kerstavond zijn´. In de donkere dagen voor kerst worden en werden alle Christmas Songs uit de kast gehaald. Vader achter de piano en wij zongen het hoogste lied. Hoe fijn is het om deze sfeer in een vorm te gieten om samen van te genieten.
Ellen, zangeres, acteur en theatermaakster zingt de ‘sterren’ van de hemel, landend in een mooi verhaal voor jong en oud. Gewoon zomaar een kerstavond. ‘Have yourself a merry little Christmas now’

De kaarten voor deze middag kun je reserveren. Dat kan via onderstaand formuliertje. Een standaard arrangement kost 9,50. Dit is inclusief een glas biologische glühwein (of een ander drankje van de bar, naar keuze). Je kunt het arrangement eventueel uitbreiden met een kaasplankje (7,50) of een schoteltje zoete lekkernijen (7,50), samengesteld uit ons eigen taartenassortiment. Na je reservering ontvang je daar apart bericht over. De ruimte is beperkt en we bevelen je aan te reserveren.

Voor zover de zaal niet is uitverkocht, zijn er ook kaarten verkrijgbaar aan de zaal.
Na de voorstelling kun je naar wens, nog heerlijk napraten en borrelen in het Genietcafé.

Deel dit artikel en volg ons:
error

Gegevens

Datum:
23 december 2018
Tijd:
15:00 - 18:00
Kosten:
E9,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Genietcafé Zutphen
Oude Bornhof 55
Zutphen, Gelderland 7201DX Nederland
Telefoon:
0575540045
Website:
https://genietcafe.nl/

Organisator

Genietcafé Zutphen BV
Telefoon:
0575 540045
E-mail:
hallo@genietcafe.nl
Website:
https://genietcafe.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

——————————————————-
De meeste evenementen worden georganiseerd door het Genietcafé. Soms worden evenementen door derden georganiseerd. Het Genietcafé is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuistheden of het annuleren, verplaatsen of intrekken van een door derden georganiseerd evenement. Ook is het Genietcafé niet aansprakelijk voor gebruik van beeldmateriaal aangeleverd door de organisator. Indien er een transactie ten grondslag ligt aan een evenement dan ontstaat er een overeenkomst tussen jou en de organisator. Het Genietcafé is daarin niet altijd partij. Ben je -al dan niet op uitnodiging van een organisator- aanwezig in de gebouw van het Genietcafé dan gelden voor jou de standaard huisregels. Het Genietcafé is lid van de COH (Collectieve Horeca Ontzeggingen). De COH is onverkort van toepassing voor alle activiteiten in het gebouw van het Genietcafé. Zie ook de Algemene Voorwaarden van Genietcafé Zutphen BV.