Fietskoeriers Thuisbezorgd

Middagen | avonden | weekenden | schoolvakanties

Wil jij onze nieuwe collega worden en ben je beschikbaar op tenminste 1 dag in de week?
Kom je bij ons werken als fietskoerier Thuisbezorgd?

Dan zoeken we jou!
We zoeken meerdere gezellige vlotte scholieren | studenten fietskoeriers.
Werktijden in principe overdag tussen 15 en 21 uur. Je bent die aardige en vlotte bezorger van onze heerlijke gerechten bij particulieren en bedrijven in de directe regio. Je rijdt op een supersnelle elektrische fiets en krijgt een veilige bedrijfsjas. De bezorgregio is Zutphen en Warnsveld, maximaal 10 minuten fietsen vanuit het Genietcafé.

Wat vragen we aan je
Een vlotte aanpak van bezorgritjes en een gezellig gezicht bij het afleveren van de lekkernijen op de bezorgadressen. Je bent minimaal 16 jaar oud. Op rustige momenten help je mee in het Genietcafé.

Wat bieden wij je:
Wij passen de CAO Horeca 2022-2023 toe en bieden je een leuke ervaring aan op één van de leukste plekken in Zutphen.

Tot slot
Je woont op fietsbare afstand van Zutphen en je hebt een flexibele instelling bij onverhoopt ziekteverzuim en onverwachte drukte zowel binnen als buiten het seizoen. Je bent bereid om je voor langere tijd aan het Genietcafé te verbinden.

Solliciteren
Stuur een leuke e.mail met liefst een overzicht van eventuele werkervaring naar hallo@genietcafe.nl ter attentie van Bashu Pauner.
Inlichtingen over de vacature kun je het beste per mail inwinnen. Wil je toch bellen, bel dan 0575 540045 en vraag naar iemand van de bedrijfsleiding.