ANNA MOSA

ANNA MOSA HANDMADE MOSAICS

Mosaic artist Anne Kristal Bankert exposeert van begin mei t/m eind juni 2018 in het Genietcafé, met twee prachtige bloem-schilderij-mozaïeken. Een zonnebloem voorstelling en een klaprozen voorstelling.

De mozaïekwerken van ANNA MOSA zijn gebaseerd op de natuur, geometrische vormen en Romeinse en Oudgriekse taferelen. Vooraf wordt er een schets gemaakt, vervolgens worden alle mozaïeksteentjes op maat geknipt of geslepen en in de juiste positie bevestigd. Kunstenares Anne Kristal: “Dat vind ik leuk en is voor mij de kunst!”

De zonnebloemen (te koop) en tulpen (te koop) zijn in glas gelegd. Beide mozaïeken zijn voorzien van een roestige cortenstalenlijst. De opbrengst van het zonnebloemmozaïek wordt in zijn geheel gedoneerd aan Stichting Campagneteam Huntington. ANNA MOSA wil hiermee fundamenteel wetenschappelijk onderzoek steunen dat tot een genezende therapie voor de ziekte van Huntington moet leiden (http://campagneteamhuntington.nl).

Het zonnebloem mozaïek en het tulpen mozaïek zijn te bezichtigen in de verhuurbare ruimte van het Genietcafé en is daarmee niet altijd beschikbaar om te laten zien.

De mozaïek schaal (niet te koop) is gelegd in mozaïeksteentjes van keramiek. Deze is te zien in het café gedeelte, vlakbij de ansichtkaarten en visitekaartjes.

In het Genietcafé zijn tevens panorama ansichtkaarten, van de bloem mozaïeken, te koop.

Wilt u een mozaïek schilderij kopen en de prijs opvragen, dan kunt u een e-mail versturen naar info@annamosa.com. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

 

Neem ook een kijkje op de website:

www.annamosa.com

Geniet van de mozaïeken en van het Genietcafé!