Sharon Elvin, Evalanka fotografie

Foto expositie Winterstemming bij het Genietcafé te Zutphen.
Van 13 januari tot april 2018

Na een geslaagde expositie in de herfst van 2016 in het Genietcafé, is Sharon Elvin uitgenodigd om weer te komen exposeren. Dat doet zij dan ook graag met een nieuwe expositie genaamd ‘Winterstemming’.

Sharon Elvin, fotograaf achter Evalanka Fotografie, is geboren in Engeland en opgegroeid in Nederland. Vele jaren werkte zij met kinderen en was fotografie haar hobby. In 1998 veranderde dat. In dat jaar volgde zij een jaarcursus fotografie in Utrecht, waarbij ze kennismaakte met veel richtingen binnen de fotografie-, zoals portret-, reportage-, reclame-, tabeltop-fotografie.

Daarna volgde ze bij het ACF in Amsterdam een aantal semiprofessionele cursussen op het gebied van Reportage, Portret en Natuurfotografie. Tot slot heeft ze bij de Fotovakschool te Apeldoorn in 2002 haar vakdiploma reportage-en portretfotografie behaald en richtte ze zich hoe langer hoe meer op de professionele fotografie. Ze deed veel verschillende opdrachten en ontdekte zo waar haar kracht als fotograaf ligt.

Sharon Elvin is geen glamourfotograaf. Haar mooiste foto’s laten de schoonheid van het dagelijkse zien. Ze heeft oog voor het kleine en fotografeert wat haar raakt. Sinds zij in 2012 in Brummen is komen wonen, is natuurfotografie is haar passie. Haar natuurfoto’s zijn veelzijdig, altijd sfeervol en vaak verrassend. Elke dag maakt ze natuurfoto’s in haar omgeving, De natuur is voor haar een onuitputtelijke bron van inspiratie.Met haar reportages vertelt ze graag een verhaal. Haar foto’s zijn altijd sfeervol en vaak verrassend.

Tot 9 april 2018 is haar expositie ‘Winterstemming’, in het Genietcafé te bekijken.