Liederlijk diner met Noam Vazana

Noam Vazana zingt Sefardische liederen.

In de 3e editie van de Gitaar Serie Zutphen komt de Israëlische zangeres Noam Vazana een mooi concert geven in het Genietcafé te Zutphen. Deze zangeres is een absoluut uniek fenomeen. Ze heeft de gave met haar mystiek stemgeluid haar publiek te betoveren. Haar muziek gaat de hele wereld over en ze geeft concerten in Noord Amerika, Azië, Africa en Europa. De landelijke pers is lovend over haar performance. Ze zingt in het Ladino. Een oude taal van de Joden tijdens de diaspora en verwant aan het Hebreeuws en o.a. Spaans en daarom ook wel Judeo-Spaans genoemd. Noam is een jonge zangeres die stilaan de wereld aan het veroveren is. Zo trad ze op tijdens het North Sea Jazz Festival maar ook in Duitsland en Italië op gerenommeerde festivals. Ze zingt naast haar eigen werk ook oude Sefardische liederen waar ook Andalucische invloeden in te horen zijn. De Gitaar Serie Zutphen is een reeks concerten waarbij een hoofdrol is weggelegd voor de gitaar. En dat kan zijn in combinatie met anderen of soms ook solo.

Noam wordt deze avond begeleidt door de Zutphense gitarist Frank Ong-Alok. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is haar gitarist helaas verhinderd.

Het concert is op zaterdag 24 februari om 20.30 uur in de bovenzaal van het Genietcafé aan de Oude Bornhof 55-57 in Zutphen. Kaarten a €10,- kunnen worden gereserveerd via email: fttp@planet.nl

Voorafgaand aan het concert is het mogelijk vanaf 18.00 uur deel te nemen aan een biologisch vegetarisch 3 gangen-diner incl. een glas wijn met Mediterraanse en Israëlische accenten. De kosten voor het diner bedragen €25,-. Reserveren aanbevolen via 0575 540054
Wil je blijven eten? Dan is reserveren noodzakelijk via onze website. Als je wilt kunnen we je dit diner én het ticket aanbieden voor 32,50.

MENU:
Vooraf: kruidige wortel – rode linzen soep met kruidenolie.
Hoofd: bladerdeegpastei met vulling van gekruide basmatirijst, dille, munt, abrikozen, feta, amandelen en geroosterde bloemkool met yoghurt tahin saffraandip; venkel olijf rucola salade.
Toe: sinaasappel amandeltaart met honing oranjebloesemyoghurt.

Gijs Peteroff

Namens Matthias Verwaltung BV gedetacheerd ad interim bestuurder van het Genietcafé.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.