Locatie Binnenstad

Genietcafé Binnenstad is gevestigd in het historische Oude Bornhof in Zutphen, vlak bij de markt.

Op deze historische locatie is het Genietcafé inmiddels ruim vijf jaar gevestigd. Je kunt ons niet missen, want we zitten in het prachtige rijksmonument Huize Borro. Dit rijksmonument is gebouwd in 1321 en dus 700 jaar oud!
Ons terras in het binnenhof van de Oude Bornhof moet je beslist een keer ervaren hebben. We hebben een van de mooiste plekjes die je kunt kiezen in Zutphen.

De locatie is zeer geschikt voor mensen die even de drukte van de binnenstad willen ontlopen. Het Oude Bornhof is een oase van rust midden in de stad. Op het terras hebben we 52 zitplekken en binnen nog eens 60. In het hoogseizoen en op donderdag en zaterdag is reserveren aanbevolen. Dat kan eenvoudig online via deze website.

Verhuur
In rijksmonument Huize Borro verhuurt het Genietcafé daarnaast diverse ruimtes voor bijeenkomsten. Bijvoorbeeld vergaderingen, teamdagen, hei-sesssies, coaching, training en voor andere gezellige dingen zoals een receptie of high tea voor grotere groepen. Ook wandelgroepen die graag hier beginnen met koffie & gebak of juist willen lunchen weten het Genietcafé goed te vinden. Het Genietcafé werkt ook samen met de VVV arrangementen.

Oude Bornhof 55-57 te Zutphen. Telefoon: 0575 540045.
Parkeren kan op het terrein van Albert Heijn XL aan de Polsbroek (3 minuten lopen).
Van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11 tot 17 uur.
Op koopzondagen zijn we bovendien ook geopend van 11-17 uur.
Géén koopzondag? Bezoek dan onze vestiging Emerpark!

Terras Genietcafe
Ruim opgezet terras in een oase van rust
Genietcafe binnen
Binnen ontvangen we je graag in ons sfeervol rijksmonument
Kanunnik Borrozaal
Vergaderen kan in diverse ruimtes

Kroonkamer
Intieme intervisie

In Genietcafé Binnenstad kun je diverse ruimtes huren. Ideaal voor zakelijke meetings, consulten, coaching, training, receptie en het vieren van een uitbundige high tea. We hebben al een ruimte vanaf 1 persoon tot 60 personen.

Voor meer informatie: klik hier