Gezellige Lunchkok

4 dagen, 24 uur  

Wil jij onze keuken in 2022 op de kaart zetten en onze nieuwe lunchkok worden?

Dan zoeken we jou!
We zoeken een betrouwbare en zelfstandige lunchkok.
Werktijden in principe overdag tussen 10 en 17 uur. Je bent de ideale lunchkok in ons huiselijk Grand Café en zorgt er voor dat alle gasten het naar hun zin hebben. Je bent verantwoordelijk voor de mise en place, de inkomende en uitgaande goederenstroom, de (interne) cateringopdrachten, de gerechten van de lunchkaart en de hygiëne in de keuken. Samen met de bedrijfsleider kijk je wat het Genietcafé nodig heeft en pas je keukenprocessen en de kaart daarop aan. Je krijgt veel vrijheid en je bent in staat om 1 tot 2 assistenten per dag aan te sturen. We zoeken jou als je een moderne visie hebt op de lunchkeuken. Daarin mag het accent liggen op vegetarisch en vegan. Je bent een echte teamspeler en in staat om onder hoge druk snel eenvoudige gerechten efficiënt te bereiden. Tot slot zorg je voor een schone, nette en overzichtelijke uitstraling van onze keuken.

Wat vragen we aan je
Ervaring in de horecakeuken. Je bent een nauwkeurige werker die van aanpakken houdt. Je raakt niet snel in de stress en je kunt tegen een stootje. Je staat voor onze gastvrijheidsformule , je bent representatief en je werkt hygiënisch. Het is hard werken in het Genietcafé maar tegelijk ook heel gezellig in een vast en sociaal team.
Je bent minimaal 28 jaar oud én je bent beschikbaar om de momenten dat het nu eenmaal druk is in de horeca.

Wat bieden wij je:
Wij passen de CAO Horeca van Koninklijke Horeca Nederland toe en bieden je een leuke ervaring aan op één van de leukste plekken in Zutphen. Deze functie is ingedeeld in loonschaal 4.

Tot slot
Je woont op bij voorkeur fietsbare afstand van Zutphen en je hebt een flexibele instelling bij onverhoopt ziekteverzuim en onverwachte drukte zowel binnen als buiten het seizoen. Je bent bereid om je voor langere tijd aan het Genietcafé te verbinden.

Solliciteren
Stuur een goede brief met liefst een zo uitgebreid mogelijk c.v. naar hallo@genietcafe.nl ter attentie van mevrouw Camar van Dillen.
Inlichtingen over de vacature kun je het beste per mail inwinnen. Wil je toch bellen, bel dan 026 206 7002 en vraag naar Gijs Peteroff.


Past deze vacature je niet?
Doe dan een open sollicitatie, we maken graag kennis met je.
https://www.genietcafe.nl/contact-route/werken-bij/open-sollicitatie/