Ontbijten met Beethoven

Historie
Het Beethoven Festival is een tweejaarlijkse culturele manifestatie waarin de componist Ludwig van Beethoven, zijn muziek en zijn historische betekenis centraal staan.

Entourage
Dit voor Nederland unieke festival vindt plaats in de sfeervolle middeleeuwse binnenstad van Hanzestad Zutphen. In de stad zijn veel gevels uit de tijd van de componist en sinds kort is het Geelvinck Muziekmuseum er gevestigd. In het museum is veel aandacht voor de muziek, de persoon en de tijd van Beethoven

Cultuur
Het festival bestaat uit grote en kleinere concerten, lezingen, ( kinder ) voorstellingen, masterclasses, workshops, poëzie, film, literatuur, dans en…

Het festival

En de editie 2018

De 3e editie van het festival vindt plaats op 24, 25 en 26 augustus 2018. Deze editie staat in het teken van de muziek die was te horen op het beroemde congres in 1815. De revolutie was uitgewoed, Napoleon was verslagen en in Wenen moesten op een groot congres de contouren van het nieuwe Europa gestalte krijgen. Maar in Wenen hield de elite zich bezig met heel andere zaken:

Het congres danst… op muziek van Beethoven

Tegelijk zoekt het festival, Beethoven zelf indachtig, de vernieuwing. Naast de zg. authentieke uitvoering, is zijn muziek te horen in moderne uitvoeringen, op bijzondere instrumenten, in onverwachte combinaties en op verrassende plekken in historisch Zutphen.

Op zaterdag 25 augustus 2018 kun je tussen 9 en 10 uur ‘s morgens een heerlijk ontbijtbuffet genieten van biologische en huisgemaakte kwaliteit.
We bakken onze eigen broodjes en zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt.
Ook trek in zo’n heerlijk ontbijt? Reserveer dan je ontbijt via onderstaand formulier.

Reserveer je ticket
Betalen doe je pas in het Genietcafé
Je naam*
Telefoon
-
E-mail*
Ik reserveer tickets voor:
Ik reserveer:*
Overige:

Gijs Peteroff

Namens Matthias Verwaltung BV gedetacheerd ad interim bestuurder van het Genietcafé.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.