Reserveer nu

We zijn al weer bijna open! Dinsdag 2 juni om 10 uur verwelkomen wij onze eerste gasten weer. Je kunt nu al reserveren. Nieuw is dat je ook een plekje op het terras kunt reserveren (tot 1 juli).
We praten je hieronder graag bij:

Wat doen we allemaal vanaf 2 juni voor jou:
– We hebben een nieuwe menukaart
– We bieden take a way aan gedurende de openingstijden
– Een keer per week bieden we je een diner aan (’s avonds, wel vooraf reserveren)
– Elke avond kun je met een groep op afspraak bij ons dineren (private dinner, minimaal 20 personen)
– 6 dagen per week zowel binnen als buiten geopend (in juli en augustus zelfs 7 dagen per week)
– Reserveren is zowel binnen (altijd)
als buiten op het terras (tot 1 juli) mogelijk
– De kinderhoek heeft plaatsgemaakt voor extra zitplekken

Reserveren:
De overheid is helder in haar regelgeving: 1,5 meter afstand houden, gezondheidsvragen beantwoorden aan de serveerster, reserveren binnen is verplicht (buiten niet) en personen uit één huishouden hoeven zich niet aan de 1,5 meter regels te houden. Reserveer bij voorkeur online, zodat de software het maximum van 30 personen direct correct kan bijhouden.
Vanaf 1 juli mogen wij 100 mensen binnen ontvangen.

Reserveren op het terras:
Ons terras is héél populair. Dikwijls is er geen plekje meer. Vanwege de 1,5 meter regels hebben we minder dan de helft van de capaciteit beschikbaar. Je kunt reserveren op het terras, maar dat hoeft niet. Standaard reserveren we binnen een plekje voor je, maar op onze website kun je ook kiezen voor het terras (tot 1 juli). Zorg er voor dat je duidelijk de terras-knop indrukt voor dat je verder gaat met reserveren. Super belangrijk: Slecht en koud weer? Er is geen backup binnen vanwege de Corona-regels van de overheid. Dus als je het terras te nat of te koud vindt, kun je niet binnen terecht. Voor het terras geldt bovendien dat we je willen vragen écht op tijd te komen. Na 10 minuten geven we je tafel weg aan iemand anders. We rekenen op je begrip, we kunnen ons dit seizoen geen lege tafels veroorloven.

Voor alle reserveringen geldt een maximale duur van 90 minuten. Dit is nodig om doorlopend capaciteit te bieden aan nieuwe gasten en -eerlijk is eerlijk- ons eigen hoofd boven water te houden in deze tijd.

Gijs Peteroff

Namens Matthias Verwaltung BV gedetacheerd ad interim bestuurder van het Genietcafé.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.