Scholier keuken

Weekenden en schoolvakanties

Wil jij onze nieuwe collega worden en ben je beschikbaar op tenminste 1 dag in het weekend én in een deel van de meeste schoolvakanties?

Dan zoeken we jou!
We zoeken een gezellige vlotte scholier voor onze keuken.
Werktijden in principe overdag tussen 9.30 en 19 uur. Je bent de ideale keukenmedewerker in ons huiselijk Grand Café en zorgt er voor dat alle gasten het naar hun zin hebben. Je start in de spoelkeuken maar kunt doorgroeien onder leiding van ervaren keukenmedewerkers en onze kok: Je maakt straks onze broodjes en verzorgt de hapjes van de High Tea. Je zorgt voor de mise en place, de inkomende en uitgaande goederenstroom, de cateringopdrachten, de gerechten van de lunchkaart en de hygiëne in de keuken. Je kunt goed tegen stress. Tot slot zorg je voor een schone, nette en overzichtelijke uitstraling van onze keuken. De medewerkers van het Genietcafé staan een bewuste leefstijl voor en roken niet.

Wat vragen we aan je
Belangstelling voor en affiniteit met het werken in de horeca. Je bent een nauwkeurige werker die van aanpakken houdt. Enthousiasme is véél belangrijker dan ervaring. Je raakt niet snel in de stress en je kunt tegen een stootje. Je staat voor onze gastvrijheidsformule , je bent representatief en je werkt hygiënisch. Het is hard werken in het Genietcafé maar tegelijk ook heel gezellig in een vast en sociaal team.
Je bent minimaal 16 jaar oud én meestal de zaterdagen en/of zondagen beschikbaar.
In een deel van de schoolvakanties werk je soms ook een dag door de weeks.

Wat bieden wij je:
Wij passen de CAO Horeca 2021 toe en bieden je een leuke ervaring aan op één van de leukste plekken in Zutphen.

Tot slot
Je woont op fietsbare afstand van Zutphen en je hebt een flexibele instelling bij onverhoopt ziekteverzuim en onverwachte drukte zowel binnen als buiten het seizoen. Je bent bereid om je voor langere tijd aan het Genietcafé te verbinden.

Solliciteren
Stuur een leuke e.mail met liefst een overzicht van eventuele werkervaring naar hallo@genietcafe.nl ter attentie van mevrouw Lizette Spronk.
Inlichtingen over de vacature kun je het beste per mail inwinnen. Wil je toch bellen, bel dan 0575 540045 en vraag naar iemand van de bedrijfsleiding.

Past deze vacature je niet?
Doe dan een open sollicitatie, we maken graag kennis met je.
https://www.genietcafe.nl/contact-route/werken-bij/open-sollicitatie/