Scholier | Student bediening

Weekenden en schoolvakanties

Wil jij onze nieuwe collega worden en ben je beschikbaar op tenminste 1 dag in het weekend én in een deel van de meeste schoolvakanties? Kom je bij ons werken als Scholier | Student bediening?

Dan zoeken we jou!
We zoeken een gezellige vlotte scholier | student bediening.
Werktijden in principe overdag tussen 9.30 en 21 uur. Je bent de gastheer of gastvrouw in ons huiselijk Grand Café en zorgt er voor dat alle gasten het naar hun zin hebben. Je verkoopt onze heerlijke taarten en verzorgt de hapjes van de high tea aan tafel. Je bent handig in het onthouden van tafelnummers, signaleert vlot nieuwe gasten en zorgt actief voor een “tweede ronde” zonder dat onze gasten daar nadrukkelijk hun vinger voor hoeven op te steken. Tot slot zorg je voor een schone, nette en huiselijke uitstraling van ons horecabedrijf. De medewerkers van het Genietcafé staan een bewuste leefstijl voor en roken niet.

Wat vragen we aan je
Belangstelling voor en affiniteit met het werken in de horeca. Je bent een nauwkeurige werker die van aanpakken houdt. Enthousiasme is véél belangrijker dan ervaring. Je raakt niet snel in de stress en je kunt tegen een stootje. Je staat voor onze gastvrijheidsformule , je bent representatief en je werkt hygiënisch. Het is hard werken in het Genietcafé maar tegelijk ook heel gezellig in een vast en sociaal team.
Je bent minimaal 16 jaar oud én (bijna) alle zaterdagen beschikbaar.
Als je op koopzondag wilt werken ben je meestal dat weekend de zaterdag vrij. In een deel van de schoolvakanties werk je ook een of twee dagen door de weeks. Welkom als Scholier | Student bediening 😉

Wat bieden wij je:
Wij passen de CAO Horeca 2021 toe en bieden je een leuke ervaring aan op één van de leukste plekken in Zutphen.

Tot slot
Je woont op fietsbare afstand van Zutphen en je hebt een flexibele instelling bij onverhoopt ziekteverzuim en onverwachte drukte zowel binnen als buiten het seizoen. Je bent bereid om je voor langere tijd aan het Genietcafé te verbinden.

Solliciteren
Stuur een leuke e.mail met liefst een overzicht van eventuele werkervaring naar hallo@genietcafe.nl ter attentie van Gijs Peteroff.
Inlichtingen over de vacature kun je het beste per mail inwinnen. Wil je toch bellen, bel dan 026 206 7002 en vraag naar iemand van de bedrijfsleiding.