Gezocht: Tussenjaarder Bediening

Gestopt met school? Jaartje werken voordat je verder gaat met een vervolgopleiding? Kom werken in het Genietcafé!
Je kunt direct beginnen.

Wil jij onze nieuwe collega worden en ben je beschikbaar op tenminste 3 dagen per week, afwisselend ook op zaterdag én zondag én af en toe in de schoolvakanties?

Dan zoeken we jou!
We zoeken een betrouwbare en zelfstandige (leerling-) medewerker bediening. Werktijden in principe overdag tussen 9.30 en 19 uur. Je bent de gastheer of gastvrouw in ons huiselijk Grand Café en zorgt er voor dat alle gasten het naar hun zin hebben. Je verkoopt onze heerlijke taarten en verzorgt de hapjes van de High Tea’s. Je vindt werken met biologische producten leuk en hebt ervaring met specifieke wensen op vegetarisch- en dieetgebied of je wilt dat graag leren. Je bent handig in het onthouden van tafelnummers, signaleert vlot nieuwe gasten en zorgt actief voor een “tweede ronde” zonder dat onze gasten daar nadrukkelijk hun vinger voor hoeven op te steken. Tot slot zorg je voor een schone, nette en huiselijke uitstraling van ons horecabedrijf. De medewerkers van het Genietcafé staan een bewuste leefstijl voor en roken niet.

Wat vragen we aan je
Belangstelling voor en affiniteit met het werken in de horeca. Je bent een nauwkeurige werker die van aanpakken houdt. Enthousiasme is véél belangrijker dan ervaring. Je raakt niet snel in de stress en je kunt tegen een stootje. Je staat voor onze gastvrijheidsformule , je bent representatief en je werkt hygiënisch. Het is hard werken in het Genietcafé maar tegelijk ook heel gezellig in een vast en sociaal team.
Je bent minimaal 16  jaar oud én je bent doordeweeks én afwisselend de zaterdag, zondag en de meeste schoolvakanties beschikbaar.

Wat bieden wij je:
Wij passen de CAO Horeca 2019 toe en bieden je een mooie ervaring aan op één van de leukste plekken in Zutphen.
Wat je precies gaat verdienen is afhankelijk van je leeftijd.
Daarnaast bieden we je veel ervaring aan en leiden we je op tot bijvoorbeeld barista als je dat leuk vindt.

Wie zijn wij
Het Genietcafé is een jong bedrijf van ruim 3 jaar oud. We zijn vanaf de opening in 2016 enorm gegroeid. Van niets naar bijna een half miljoen euro omzet en van geen gasten naar 70 duizend gasten per jaar. We zijn dan ook een van de meer populaire horecagelegenheden van Zutphen met een van de mooiste terrassen. Binnen bieden we plaats aan 60 gasten en op het terras verblijven bij mooi weer nog eens 48 gasten. Op de eerste etage verhuren wij diverse ruimtes aan onder andere een consultatiebureau, workshops, cursussen, zakelijke presentaties, concerten en nog veel meer. Op de eerste etage kunnen 90 gasten verblijven. Het Genietcafé heeft een hecht en gemotiveerd team. Onze gasten bestaan uit bewust levende Zutphenaren en vooral heel veel toeristen. Wordt jij het nieuwe teamlid?

Tot slot
Je woont op fietsbare afstand van Zutphen en je hebt een flexibele instelling bij onverwachte drukte zowel binnen als buiten het seizoen.

Solliciteren
Stuur een goede brief met liefst een zo uitgebreid mogelijk c.v. (beide in Word of PDF) naar hallo@genietcafe.nl ter attentie van mevrouw Ilse Hartman.
Inlichtingen over de vacature kun je het beste per mail inwinnen. Wil je toch bellen, bel dan 0575 540045 en vraag naar Gijs Peteroff.

Deel dit artikel en volg ons:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.