Vacature: Keukenassistent 4 dagen per week

Wil jij onze keuken-assistent worden en ben je beschikbaar op tenminste 4 dagen per week, afwisselend ook op zaterdag én zondag én in de meeste schoolvakanties?

Dan zoeken we jou!
We zoeken een betrouwbare en zelfstandige keukenassistent.
Werktijden in principe overdag tussen 9.00 en 18 uur, soms ook ’s avonds tot ca 20.00 uur. Je maakt de lunchgerechten in ons huiselijk Grand Café en zorgt er voor dat alle voorbereidingen (tomaten snijden, komkommer snijden, sla wassen) voor de spits klaar zijn. Je bakt onze heerlijke taarten en verzorgt de hapjes van de High Tea’s. Je bent bekend met biologische producten en hebt ervaring met specifieke wensen op vegetarisch- en dieetgebied of je wilt dat graag leren. Naast de lunch maak je soms ook buffetten klaar voor gepland verhuur binnen onze locatie. Je assisteert en werkt daarnaast ook zelfstandig. De medewerkers van het Genietcafé staan een bewuste leefstijl voor en roken niet.

Wat vragen we aan je
Belangstelling voor en affiniteit met het werken in de keuken. Je bent een nauwkeurige werker die van aanpakken houdt. Enthousiasme is véél belangrijker dan ervaring. Je raakt niet snel in de stress en je kunt tegen een stootje. Het is hard werken in het Genietcafé maar tegelijk ook heel gezellig in een vast en sociaal team.
Je bent minimaal 18  jaar oud én je bent doordeweeks en afwisselend de zaterdag, zondag en de meeste schoolvakanties beschikbaar.

Wat bieden wij je:
Wij passen de CAO Horeca 2018-2019 toe en bieden je een leuke ervaring aan op één van de leukste plekken in Zutphen.
Wat je precies gaat verdienen is afhankelijk van leeftijd en ervaring, maar zal niet tegenvallen.

Wie zijn wij
Het Genietcafé is een jong bedrijf van bijna 3 jaar oud. We zijn vanaf de opening in het voorjaar van 2016 enorm gegroeid. Van niets naar bijna een half miljoen euro omzet en van geen gasten naar 70 duizend gasten per jaar. We zijn dan ook een van de meest populaire horecagelegenheden van Zutphen met een van de
mooiste terrassen. Binnen bieden we plaats aan 60 gasten en op het terras verblijven bij mooi weer nog eens 48 gasten. Op de eerste etage verhuren wij diverse ruimtes aan onder andere een consultatiebureau, workshops, cursussen, zakelijke presentaties, yoga, concerten en nog veel meer. Op de eerste etage kunnen 90 gasten verblijven. Het Genietcafé heeft een hecht en gemotiveerd team. Onze gasten bestaan uit bewust levende Zutphenaren en vooral heel veel toeristen. Het Genietcafé gaat nu naar de 3.0-fase en daar zoeken we een nieuw enthousiast en betrokken teamlid voor, die in ons keukenteam een stevige schakel kan zijn. Naast samenwerken verwachten wij ook dat je durft aan te sturen en te delegeren.  Wordt jij dat nieuwe teamlid? Ongeveer 25 collegae (in de winter zijn dat er ongeveer 15) verwelkomen je graag.

Tot slot
Je woont op fietsbare afstand van Zutphen en je hebt een flexibele instelling bij onverhoopt ziekteverzuim en onverwachte drukte zowel binnen als buiten het seizoen. Je bent bereid om je voor langere tijd aan het Genietcafé te verbinden.

Solliciteren
Stuur een goede brief met liefst een uitgebreid c.v. (beide in Word of PDF) naar hallo@genietcafe.nl ter attentie van mevrouw Ilse Hartman.
Inlichtingen over de vacature kun je het beste per mail inwinnen. Wil je toch bellen, bel dan 0575 540045 en vraag naar Gijs Peteroff.

Gijs Peteroff

Namens Matthias Verwaltung BV gedetacheerd ad interim bestuurder van het Genietcafé.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.