Catering in onze zalen

Ruime mogelijkheden met onze catering

Onze eigen gastronormen
Onze cateringservice wordt verzorgd door een van onze keuken professionals.

Ze kunnen de meest fantastische buffetten maken voor je die we graag aan je gasten presenteren op onze mooie locatie aan de Oude Bornhof. Je hebt dan een leuke ontvangst in een historisch rijksmonument aan een prachtig binnenhof, gezellige horecagelegenheid en een heerlijk lunch- of dinerbuffet handgemaakt uit eigen keuken. Zo wordt je bijeenkomst écht onvergetelijk. Geschikt voor recepties en het vieren van bijzondere gebeurtenissen zoals een jubileum of verjaardag.

Samenwerking met Catering Zutphen
Voor grotere of complexe opdrachten werken wij naadloos samen met topcateraar Antwan en Mirjam van Catering Zutphen. Grote evenementen op je eigen locatie? Geen probleem, we regelen een onvergetelijke dag voor je.
Catering Zutphen gaat voor het totaalbeeld. Maatwerk, details en persoonlijke aandacht zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Dit geldt uiteraard ook voor de service Private Dining; een heerlijke, door Catering Zutphen verzorgde, culinaire avond in een persoonlijke sfeer.
Catering Zutphen is een professioneel bedrijf, waar kwaliteit en service voorop staan.
Of het nu gaat om drank of spijs, aankleding of personeel, wij verzorgen graag tot in de puntjes uw feest, ontmoeting of diner. Download het Foodbook voor veel inspiratie!

Zowel Catering Zutphen als het Genietcafé zijn volwaardig lid van Koninklijke Horeca Nederland.
Daarnaast werken we met kraakverse ingrediënten, als je wilt ook biologisch, vega, vegan of glutenvrij.

Bekijk het Foodbook van Catering Zutphen:

Foodbook catering zutphen