Salon

Salon

De Salon is onze huiselijke huiskamer waar vooral in rustige setting ontspannen kan worden. Uitermate geschikt voor ouderen of als je even rustig wilt werken. Voorzien van loungebank, leestafel en comfortabele stoelen.

Je kunt de Salon echter ook reserveren voor je receptie of gezellige bijeenkomst. Ook dáár is deze ruimte zeer geschikt voor. Je kunt zelfs beschikken over een eigen statige ingang. De Salon is in haar geheel te reserveren in combinatie met bijzondere arrangementen. Bijvoorbeeld heerlijke borrelhapjes met wijn of bier. Maar ook in combinatie met diner. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De salon is onderdeel van het Genietcafé en feitelijk de huiskamer voor iedereen die even wil ontspannen en rust wil zoeken. Tevens is er een bescheiden bibliotheek in de salon gevestigd.
Tijdens openingstijden in overleg ook te reserveren als besloten ruimte gedurende je lunch of diner (afhankelijk van groepsgrootte en besteding). Er zijn maximaal 26 zitplekken in meanderende opstelling te realiseren.

RESERVEER DE SALON NU (klik hier)

RESERVEER DE SALON NU (klik hier)