‘Zomaar een kerstavond’

‘Zomaar een kerstavond’
Zondag 23 december, vanaf 15.30 uur (inloop vanaf 15.00 uur). Genietcafé , Oude Bornhof Zutphen, Kanunnik Borrozaal.

‘Zomaar een Kersavond’
Een kerstverhaal geschreven en verteld door Wilma Kiewiet. Het verhaal wordt afgewisseld met heerlijke Christmas Songs gezongen door Ellen Kiewiet. Herkenbare en verwarmende klanken voeren de boventoon. Kom genieten van zomaar een kerstavond in het Genietcafé. ‘Chestnuts on an open fire’, onder het genot van een glas heerlijke Glühwein. In de opmaat naar Kerstmis is het verlangen naar extra warmte en verbondenheid groter. Het gevoel van kerst. Zo ook voor Wilma. ‘Waarom kan het gewoon niet wat vaker kerstavond zijn´. In de donkere dagen voor kerst worden en werden alle Christmas Songs uit de kast gehaald. Vader achter de piano en wij zongen het hoogste lied. Hoe fijn is het om deze sfeer in een vorm te gieten om samen van te genieten.
Ellen, zangeres, acteur en theatermaakster zingt de ‘sterren’ van de hemel, landend in een mooi verhaal voor jong en oud. Gewoon zomaar een kerstavond. ‘Have yourself a merry little Christmas now’

De kaarten voor deze middag kun je reserveren. Dat kan via onderstaand formuliertje. Een standaard arrangement kost 9,50. Dit is inclusief een glas biologische glühwein (of een ander drankje van de bar, naar keuze). Je kunt het arrangement eventueel uitbreiden met een kaasplankje (7,50) of een schoteltje zoete lekkernijen (7,50), samengesteld uit ons eigen taartenassortiment. Na je reservering ontvang je daar apart bericht over. De ruimte is beperkt en we bevelen je aan te reserveren.

Voor zover de zaal niet is uitverkocht, zijn er ook kaarten verkrijgbaar aan de zaal.
Na de voorstelling kun je naar wens, nog heerlijk napraten en borrelen in het Genietcafé.

 

Gijs Peteroff

Namens Matthias Verwaltung BV gedetacheerd ad interim bestuurder van het Genietcafé.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.